Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

SHARP MX-M3051fekete-fehér fénymásoló

Nagyításhoz kattintson a képre!Nagyításhoz kattintson a képre!

A termék megrendeléséhez, árajánlatkéréshez kérjük kattintson a lenti "Megrendelés" gombra és töltse ki az űrlapot. Az üzenet elküldése után a megadott elérhetőségen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Megrendelés »
Kapcsolódó termékek:
SHARP BP20M22 fekete-fehér fénymásolóSHARP BP30M26 fekete-fehér fénymásolóSHARP MX-M2651 fekete-fehér fénymásoló

SHARP MXM3051-M3551-M4051-M5051-M6051

-30/35/40/50/60 lap/perc
-500 GB HDD (opció)
-PCL nyomtatás alap, Adobe PS opció
-Széleskörű papírkezelés (A3W/300g/m2)
-10,1 colos dönthető, színes multitouch LCD kezelőpanel
-Üzleti megoldások (opcionális Sharp OSA 5.0)
Kedvező üzemeltetési költségek, toner 40K, fényhenger 300K kapacitás

Új fejlesztésű Mycrostoner. Alacsony olvadáspont -> alacsony energiafogyasztás
-Helytakarékos, nagykapacitású papírasztal opció
-Kevesebb mint 1W teljesítményfelvétel stand-by módban és alacsony TEC energiafogyasztási érték
-Alacsony festékfelhasználásAz MX-M3051 A3-as fekete-fehér készülék ideális megoldást kínál azoknak a munkacsoportnak, amelyek kimagasló teljesítményt, csúcsminőségű kibocsátást és sokoldalúságot igényelnek, valamint olyan opciókat és kiegészítőket, amivel jövőbeli igényeikhez igazíthatják gépüket. Az erős biztonsági funkciókkal rendelkező gép megőrzi az adatok és a hálózat biztonságát: hozzáférés ellenőrzés, az adattitkosítás, S/MIME, valamint egy öngyógyító firmware-rendszer, SSL-tanúsítvány érvényesítés és végrehajtható programok fehér listája.

A másodlagos LAN (opcionális) támogatása két hálózat egyidejű támogatását biztosítja, miközben a Print Release funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a dokumentumokat egy szerverként működő központi MFP-re küldjék és ott tárolják, majd a nyomtatási feladatot akár öt, hálózatba kötött készülék egyikén biztonságosan kinyomtassák. Az opcionálisan elérhető munkafolyamat támogató funkciók között megtalálható az egyszeri bejelentkezést lehetővé tevő felhő csatlakozás, Wi-Fi-n és NFC-n keresztüli vagy QR-kódos mobileszköz csatlakoztatás, az MS Office fájlok USB-n keresztüli közvetlen nyomtatása, illetve az OCR-s szkennelés kereshető PDF/Office állományokba.

A dönthető 10,1"-es színes LCD érintőképernyőn fogd-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását, továbbá fényjelzések mutatják az MFP aktuális állapotát. A mindennapi műveletek egyszerűek és intuitívak: csak használja az okostelefonokon megszokott kézmozdulatokat (érintés, összecsípés, bökés) a különböző funkciók, üzemmódok és beállítások közvetlen eléréséhez, így a fejlett előnézethez is.

A hatékonyságot és termelékenységet növeli a 30 oldal/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás és másolás, a beépített 100 lapos lapfordítós adagoló (RSPF), a 80 kép/perc sebességű lapolvasás (egyoldalas, színes és fekete-fehér), valamint a papír cseréjét leállás nélkül lehetővé tevő szerkezet. Az MX-M3051 folyamatosan magas minőségű, 600 x 600 dpi nyomtatási felbontást biztosít oldalról oldalra. A maximum 6.300 lapos papírkapacitás és a különböző nyomathordozók (akár A3W méret, 300 g/m2 súly) széles körének támogatása révén a készülék egyszerűen képes kezelni a különböző kibocsátási igényeket is. Továbbá az olyan elérhető finisher opciók, mint például a gerinctűző vagy a manuális és kapocs nélküli tűzés még nagyobb sokoldalúságot biztosít a gépnek.

A Sharp Application Portal szoftverfrissítéseket és felhő csatlakozást biztosító alkalmazásokat kínál, így az MFP még jobban testre szabható, a munka gyorsabban elvégezhető.

Az MX-M3051 a Sharp legkorszerűbb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, az alacsony fogyasztás és az alacsony TEC érték mind azt szolgálja, hogy Ön pénzt takarítson meg és elérje környezetvédelmi célkitűzéseit.