Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

SHARP MX-C303WSharp A/4 színes fénymásoló

Nagyításhoz kattintson a képre!Nagyításhoz kattintson a képre!

A termék megrendeléséhez, árajánlatkéréshez kérjük kattintson a lenti "Megrendelés" gombra és töltse ki az űrlapot. Az üzenet elküldése után a megadott elérhetőségen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Megrendelés »
Kapcsolódó termékek:
SHARP MX-C304W Sharp A/4 színes fénymásoló

SHARP MX-C303W
New

    Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás
    Oldal/perc: 30 fekete-fehér, 30 színes
    Papírkapacitás: alapkiépítésben 300 lap, maximum 800 lap
    A4-es asztali MFP nyomtató kompakt és intelligens dizájnnal
    Csúcsminőségű nyomtatás 600 x 600 dpi felbontásban
    Alapkiépítésben elérhető kétoldalas automata lapadagoló (RSPF)
    USB port USB pendrive-ra történő szkenneléshez, valamit USB-ről való közvetlen nyomtatáshoz
    Vezeték nélküli hálózati csatlakozó alapkiépítésben

Egyedi formatervezés, elegáns vonalakkal, mely bárhol jól mutat
- Az A3-as gépeknél megismert kezelőfelület
- 4 az 1-ben (Másolás/Nyomtatás/Szkennelés/Faxolás)
- Nagy sebesség: 30 A4 lap/perc (FF/szín)
- Speciális A4-es funkciók: több kártya szkennelése egyszerre, névjegy szkennelés
- PCL/eredeti PS3 nyomtatás alap
- Maximum 2.700 lap papírkapacitás
- RSPF max. 50 oldal/perc sebességű szkennelés
Kedvező üzemeltetési költségek, toner 6K, fényhenger 75/45K kapacitás

Az MX-C303W egy 4 az 1-ben színes MFP nyomtató, ami asztali vagy közepes méretű nyomtató igénnyel rendelkező kisebb munkacsoportok, közepes vagy nagyméretű irodák számára kínál termelékenységet növelő megoldásokat és funkciókat.

Köszönhetően alapkiépítésben elérhető nagyteljesítményű nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkciójának, a nyomtató ideális megoldást jelent minden kisebb munkacsoport számára a mindennapos feladatok teljesítéséhez, kompakt kialakítása révén pedig igen kevés helyet is foglal.

Az MX-C303W 30 oldal/perc kibocsátási sebességgel rendelkezik színesben és fekete-fehérben egyaránt, és az automatikus kétoldalas nyomtatás révén kiváló minőségű üzleti dokumentumok készítésére is alkalmas 600 x 600 dpi felbontásban. Ezen felül a programozható funkció gombokkal ellátott, könnyen olvasható LCD kezelőpanel és a kétkomponensű előhívó rendszer lenyűgöző minőséget képes nyújtani.

A kommunikáció felgyorsítása érdekében a hálózati színes szkennelés alapkiépítésben történhet emailbe, hálózati mappába és FTP tárhelyre is. Az elektronikus leválogatás segít növelni a termelékenységet és az USB portnak köszönhetően az USB pendrivera történő szkennelés, illetve az onnan való nyomtatás is egyszerűen elérhető. Az MX-C300W készüléket csatlakoztathatja a vezeték nélküli hálózathoz és okostelefonjáról vagy táblagépéről vezeték nélkül nyomtathat. A nyomtató további hasznos funkciói közül kiemelhető a teljes értékű fax (a PC-Fax és a belső átirányítás szolgáltatások révén a faxokat emailben a megfelelő címzetteknek küldhetjük) és az igazolvány másolás funkció.

Az alacsony energiafogyasztással és rövid bemelegedési idővel tervezett készülék kíméli a környezetet is; a toner takarékos mód használatával a festékhasználat optimalizálható. A nyomtató megfelel a legújabb Energy Star előírásoknak.