Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

SHARP AR-6020fekete-fehér fénymásoló

Nagyításhoz kattintson a képre!Nagyításhoz kattintson a képre!

A termék megrendeléséhez, árajánlatkéréshez kérjük kattintson a lenti "Megrendelés" gombra és töltse ki az űrlapot. Az üzenet elküldése után a megadott elérhetőségen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Megrendelés »
  • Akciós
Kapcsolódó termékek:
SHARP AR-6020N, AR-6023N fekete-fehér fénymásolóSHARP AR-6020D, AR-6023D fekete-fehér fénymásolóSHARP MX-M266N-316N fekete-fehér fénymásoló

Fénymásológép Sharp AR-6020 alap A/3-as MFP készülék

Költséghatékony megoldás, kisebb irodák, egyéni felhesználók számára

Hatékony 3 az 1-ben MFP. Másolás, nyomtatás, színes szkennelés
-20 oldal/perc másolási/nyomtatási sebesség
-Alap SPLC nyomtatás
-Egyszerű kezelés, informatív LCD kijelző
-Kiváló, 600 dpi nyomtatás
-Elforgatásos szortírozás

Az új AR-6020 modell sokoldalú és gyors A3-as fekete-fehér MFP nyomtató. A készülék fejlett funkciókat, kiváló minőséget és számos termelékenységet támogató szolgáltatást biztosít a kisebb munkacsoportok számára. Ideális megoldást jelent mindennapi fekete-fehér nyomtatási, színes szkennelési és másolási igényeire. 20 oldal/perc sebességgel nyomtathat, ami bőven elegendő egy kisebb, de forgalmas iroda igényeinek kielégítéséhez, és kellően gyors egy kisebb hálózaton való megosztáshoz, ha később úgy dönt, hogy bővíti a készüléket. A gyorsabb adatátvitelt és jobb kibocsátást biztosító Sharp Printer Language with Compression (SPLC) nyomtatónyelv alapkiépítésben elérhető. Az optimális teljesítményt segíti az AR-6020 opcionálisan bővíthető papírkapacitása, ami akár 1.850 lapra is megnövelhető. A másolás épp olyan gyors és egyszerű, mint a nyomtatás. A6,4 másodperces első másolati idő megszüntet minden felesleges várakozást a többpéldányos rövid feladatoknál és az optimalizált Egyszer szkennel/Sokat nyomtat technológia egyszerűsíti a nagyobb feladatok elvégzését. A beépített A3-as szkenner lehetővé teszi a dokumentumok színes szkennelését közvetlenül számítógépére vagy más eszközeire. A készülék hasznos másolási funkciói között megtalálható az igazolvány másolás és elforgatásos leválogatás, ahogy az elektronikus elrendezés és leválogatás is. A géphez dokumentum adagoló is csatlakoztatható, így a dokumentumok nagy mennyiségben történő szkennelése sem okozhat gondot. Kétoldalas nyomtatás és másolás alapkiépítésben elérhető az AR-6020 modellen. Ezen felül, ha telepíti a Sharpdesk Mobile megoldást, az MFP a látogatók és munkatársak mobiltelefonjairól és táblagépeiről is elérhető lesz. Így kábeles csatlakozás nélkül nyomtathatnak mobil készülékeikről, vagy szkennelhetnek rájuk. Összefoglalva, az energiatakarékos AR-6020 az Ön számára szükséges összes alapvető üzleti funkciót biztosítja és tökéletes megoldást jelent kisebb munkacsoportok számára.