Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

Megoldások

Céginfó

Cégünk, a Glück Irodatechnika Bt. pécsi központú cég, melynek gyökerei a "kisiparos" világba nyúlanak vissza. Az 1983-ban bejegyzett vállakozás nyomdokain haladva, mindvégig irodatechnikai termékek kereskedelmével, szervízelésével, karbantartásával foglalkozik, közülük kiemelten a SHARP márka regionális képviseleteként.

Racionális üzletpolitikával, a piaci viszonyokhoz illesztett fejlesztésekkel, a régió ismert vállalkozásai sorában tartja magát jelenleg is.

Üzletünk

Irodatechnikai szaküzletünk Pécsett, a Garai utca 9. szám alatt található, Pécs belvárosában, a Kórház tér közelében.

Nyitvatartás hétköznap 9-16 óra között. Telefonos egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is megoldható a kiszolgálás, valamint a helyszíni kiszállatás. Mobil elérhetőség: +36-20-9428686.

További információért kattintson ide!

Referenciák

Tiszteletben tartva Ügyfeleink személyiségi jogait, a honlapunkon  nem kívánunk hosszas felsorolásban listákat, cégneveket közzétenni.

Széles Ügyfélkörünkben nagy számú kisvállakozás, önkormányzat, oktatási intézmény szerepel, ugyanakkor multiacionális cégekkel, állami hivatalokkal is tartunk fenn kapcsolatokat.

Bízunk benne, hogy a közel 30 éves múlt elegendő szakmai ismertséget jelent cégünk számára.

Partnerek

Fő beszállítóink, partnereink, a teljesség igénye nélkül:

SHARP Magyarországi Vállalat, COMMATEC Kft, Max-Szolid Kft, Micra Metripond Kft, Copydepo Kft, EMMI kkt, CHS Hungary Kft, HRP Kft, ATC AIRCOM Kft, CORWELL Kft, Papyrus Hungária Zrt, Europaier Kft, Alt Casch Kft, ZP Formulár Nyomdaipari Kft.

SHARP

SHARP

A legenda 100 éve kezdődött

Sharp eredete 1912-ig vezethető vissza. 1912 szeptember 15-én Tokuji Hayakawa úr megalapította kis fémfeldolgozó üzemét Tokióban. Már akkor is az innováció jelentette a siker fő kulcsát. A Sharp alapítója első szabadalmát 18 éves korában jegyezte be – ez volt a "Tokubijo", egy ővkapocs. A vállalkozás 3 alkalmazottal és mindössze 50 yen tőkével indult.

Növekedés

Innovatív termékek és megbízható üzleti stratégia révén a kisvállalkozás folyamatosan növekszik. 1915-ben Hayakawa feltalálta a világ első mechanikus töltőceruzáját – a “Mindig hegyes ceruzát” (Ever Sharp Pencil). A vállalat neve ebből a találmányból ered és a "Mindig hegyes ceruza" a Sharpot jelképezi, mint az innovatív erő és az úttörő szellem szimbólumát.

Jelen

Közel száz évvel a vállalat megalapítása óta a Sharp továbbra is hű gyökereihez és elveihez. A Sharp célja, hogy javítson az emberek életminőségén - korszerű technológiák használatával és az innováció, a minőség, a környezetvédelem, az értékek és a dizájn iránti elkötelezettségén keresztül.