Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

Fénymásolók

SHARP fénymásoló - szervíz, kereskedelem, alkatrész Pécs A pécsi Glück Irodtechnika Bt. az elmúlt két évtized során mindig arra törekedett, hogy korszerű, megbízható és költséghatékony irodatechnikai megoldásokat kínáljon ügyfeleinek. A fénymásolók esetében is hivatásunknak tekintjük, hogy mindenkinek személyre szabott szolgáltatást tudjunk nyújtani, legyen szó egyszemélyes vállalkozásról vagy sok száz dolgozót foglalkoztató cégről.

Sok víz lefolyt azóta a Dunán, amikor még a SHARP Z-30 vagy a CANON FC-5 volt a megvásárolható, hozzáférhető technika. Onnantól indulva lehetőségünk volt végigélni a technológia fejlődését, az analógról-digitálisra váltás minden mozzanatával.

SHARP másológép Pécs - másolás, nyomtatás, lapolvasásSzínes vagy fekete-fehér? A3-as vagy A4-es papírméret? Digitális fénymásolóink és multifunkciós eszközeink segítségével minden igényt ki tudunk elégíteni, amire egy irodában szükség lehet. A SHARP márka regionális képviseleteként, elsősorban Pécs illetve Baranya megye területén végezzük a SHARP fénymásolók és egyéb irodatechnikai eszközök forgalmazását, szervízelését és alkatrészellátását. A SHARP márkával szembeni elkötelezettségünket töretlenül fenntartva, szervizellátás területén a PANASONIC, SAMSUNG, CANON, DEVELOP, MINOLTA, OKI készülékeivel is bővítettük a palettánkat.

A legkorszerűbb USB és/vagy hálózati (LAN) csatlakozással ellátott másológépek a sokszorosítás mellett nyomtatásra és lapolvasásra is alkalmasak, így téve lehetővé, hogy több munkaállomás (számítógép) egy eszközt használjon mint nyomtató, illetve lapolvasó (szkenner), biztosítva ezzel a költségek jobb nyomonkövetését illetve hosszú távon az üzemeltetés során felmerülő költségek csökentését.

A SHARP által biztosított SHARPDESK szoftver megkönnyíti a beolvasott dokumentumok és képek feldolgozását, emellett OCR (optikai karakterfelismerés) funkcióval is rendelkezik, megkönnyítve ezzel a fizikai hordozón (pl. papíron) szereplő analóg írás digitális formába történő alakítását. A digitális átalakítás után a szövegek szövegszerkesztő programmal szerkeszthetők.

SHARPDESK - szkennelés, lapolvasás hálózaton SHARP fénymáolóval

SHARP fénymásoló - toner, festék, karbantartás, szervízTermészetesen a fénymásológépek beszerzése, javítása és karbantartása mellett az üzemeltetésükhöz szükséges tonerek, festékek, papírok és alkatrészek beszerzését is vállaljuk.

Tekintse meg termékkatalógusunkat is!

Kérjük további információért forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken, vagy keresse fel üzletünket: Pécs, Garay u. 9.

« Vissza