Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

SHARP

SHARP

A legenda 100 éve kezdődött

Sharp eredete 1912-ig vezethető vissza. 1912 szeptember 15-én Tokuji Hayakawa úr megalapította kis fémfeldolgozó üzemét Tokióban. Már akkor is az innováció jelentette a siker fő kulcsát. A Sharp alapítója első szabadalmát 18 éves korában jegyezte be – ez volt a "Tokubijo", egy ővkapocs. A vállalkozás 3 alkalmazottal és mindössze 50 yen tőkével indult.

Növekedés

Innovatív termékek és megbízható üzleti stratégia révén a kisvállalkozás folyamatosan növekszik. 1915-ben Hayakawa feltalálta a világ első mechanikus töltőceruzáját – a “Mindig hegyes ceruzát” (Ever Sharp Pencil). A vállalat neve ebből a találmányból ered és a "Mindig hegyes ceruza" a Sharpot jelképezi, mint az innovatív erő és az úttörő szellem szimbólumát.

Jelen

Közel száz évvel a vállalat megalapítása óta a Sharp továbbra is hű gyökereihez és elveihez. A Sharp célja, hogy javítson az emberek életminőségén - korszerű technológiák használatával és az innováció, a minőség, a környezetvédelem, az értékek és a dizájn iránti elkötelezettségén keresztül.

 

« Vissza