Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

Nyomtatók

Nyomtatók, lézernyomtatók, tintasugarasnyomtatók Pécsett. Toner, patron, festék.Nyomtató vagy multifunkciós gép? Fekete-fehér vagy színes nyomtatás? Tintatsugaras vagy lézer technológia? Segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást, legyen szó otthoni vagy irodai nyomtatási feladatról. Működésünk közel 30 éve alatt szerzett tapasztalatunk a garancia arra, hogy megtalálja a tökéletes készüléket, akár dokumentum, akár fotónyomtatás a cél.

Természetesen a feladat igényeinek megfelelő papír kiválasztásában és a szükséges kellékanyagok (festék, toner, festékpatron) beszerzésében is számíthat szaktudásunkra.

A digitális technológia térhóditásával egyre közelebb került egymáshoz a másolás és nyomtatás kérdésköre. A két terület ötvöződött a multifunkciós készülékekben, kiegészülve további funciókkal, mint a szkennelés, faxolás, dokumentumtárolás.

A nyomtató, vagy angolul printer, olyan hardver, kimeneti periféria, mely arra használható, hogy a digitális adatokat megjelenítse nem elektronikus formában, általában papíron. A nyomtatott kép minősége annál jobb, minél sűrűbben vannak és minél kisebbek a rajzolatot felépítő pontok. Ezt jellemzi a DPI, (DotPer Inch, azaz hogy egy hüvelyk hosszú vonal hány pontból áll). A nyomtatás sebességét lap/percben mérjük. Bővebben: Wikipédia, Nyomtató

Samsung és HP nyomtatók, multifunkciós eszközök, szervíz PécsAz Ön igényeinek megfelelően bármilyen Magyarországon forgalmazott eszközt be tudunk szerezni, de a feladatok ellátására legfőképp a SHARP, SAMSUNG, HP, CANON és OKI márkák termékei közül segítünk kiválasztani a célnak leginkább megfelelő, költséghatékony készüléket. Amennyiben nagyteljesítményű multifunkciós megoldást keres, kérjük tekintse meg SHARP MFP termékeinket a katalógusunkban, illetve keressen meg minket, hogy megtaláljuk az Ön feladataihoz legjobban illő gépet.

További információért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, illetve személyesen a Pécs, Garay utca 9. szám alatt található irodatechnikai üzletünkben.

« Vissza