Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

SHARP BP20M22fekete-fehér fénymásoló

Nagyításhoz kattintson a képre!Nagyításhoz kattintson a képre!

A termék megrendeléséhez, árajánlatkéréshez kérjük kattintson a lenti "Megrendelés" gombra és töltse ki az űrlapot. Az üzenet elküldése után a megadott elérhetőségen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Megrendelés »
Kapcsolódó termékek:
SHARP MXM3071 fekete-fehér fénymásolóSHARP MX-M2651 fekete-fehér fénymásolóSHARP MX-M3051 fekete-fehér fénymásoló

SHARP BP20M22-M24-M31

22-24-31 lap/percA/3 mono MFP gépcsalád

nyomtatás, másolás, szkennelés alap funkcióval

5 soros mono LCD kijelző

RSPF eredeti dokumentum adagoló

Kis és közepes munkacsoportos irodai használatra ajánlott

Kedvező üzemeltetési költségek, toner 25K, dobegység 75K

SHARP AR-6020N, AR-6023N kiemelkedő tulajdonságai.


Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc 23
Másolási sebesség, FF (A3), lap/perc 12
Papír méret: Min. - Max. A6R - A3
Papír súly (g/m2) 55 - 200
Papír kapacitás: Standard (lap) 350
Papír kapacitás: Max. (lap) 1850
Felmelegedési idő (sec) 25
Memória általános (min/max), MB 64 - 192
Nyomtató memória (min/max), MB -
Merevlemez -
Merevlemez kapacitás (GB) -
Duplex STD
Energiaszükséglet - Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz) 220 - 240V, 50/60Hz
Energiafelhasználás (kW) 1,2
Méretek (mm) 599 x 612 x 511
Tömeg (kg) 28.4

Az új BP-20M22 egy gyors, hálózatra előkészített, A3-as fekete-fehér multifunkciós készülék rugalmas kialakítással.

Minden kis munkacsoport számára elérhető közelségbe hozza a fejlett funkcionalitást, a lenyűgöző minőséget és a termelékenységi funkciók sokaságát, így ideális a mindennapi fekete-fehér nyomtatási, másolási és színes szkennelési igények kielégítésére.

Akár 22 oldal/perc sebességgel is nyomtathat, és a papírkészletet 350 lapról 1850 lapra növelheti, ami bőven elegendő bármely forgalmas iroda igényeinek kielégítésére. A 4"-os, 5 soros LCD kezelőpanel egyszerűen kezelhető, az állapotjelző lámpák segítségével pedig távolról is ellenőrizheti a gép és a munka állapotát.

A másolás ugyanilyen gyors. A 6,4 másodperces első másolati idő kiküszöböli a több rövid idejű munka esetén előforduló felesleges várakozásokat, az optimalizált Scan Once/Print Many technológia pedig leegyszerűsíti a hosszabb idejű munkákat. Az időmegtakarítás és kevesebb fáradtság érdekében a BP-20M22 lehetővé teszi azt is, hogy a személyi igazolványok elő- és hátoldalát egyetlen gombnyomással egy oldalra másolja, és a többoldalas másolandó dokumentumokat automatikusan elforgatja és leválogatja.

Az információk digitalizálása és megosztása nem is lehetne egyszerűbb. Az alapfelszereltséghez tartozó, 100 lapos, lapfordítós egymenetes adagolóval (RSPF) nagy mennyiségben olvashat be színes dokumentumokat, percenként akár 37 eredeti példányt is, majd azokat többféle célállomásra, például asztali számítógépre, FTP-re és USB-re mentheti.

A készülék elején található USB port lehetővé teszi a dokumentumok egyszerű nyomtatását vagy USB meghajtóra történő szkennelését. Az opcionális vezeték nélküli hálózati adapterrel pedig csatlakoztathatja az MFP-t bármilyen WiFi-t támogató eszközhöz, így bárki nyomtathat vagy szkennelhet közvetlenül okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről az AirPrint, a Google Cloud Print vagy a Sharpdesk Mobile alkalmazás segítségével.

A kis munkacsoportok számára tökéletes megoldást jelentő, energiatakarékos és hálózatkész BP-20M22 minden olyan alapvető üzleti funkcióval rendelkezik, amire szüksége lehet.