Fénymásolók, pénztárgépek, nyomtatók, papírok, irodatechnika szervíz Pécsett. SHARP, Micra, HP, Samsung, Canon, Brother, Kopia.

SHARP BP30M26fekete-fehér fénymásoló

Nagyításhoz kattintson a képre!Nagyításhoz kattintson a képre!

A termék megrendeléséhez, árajánlatkéréshez kérjük kattintson a lenti "Megrendelés" gombra és töltse ki az űrlapot. Az üzenet elküldése után a megadott elérhetőségen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Megrendelés »
  • Akciós
Kapcsolódó termékek:
SHARP BP20M22 fekete-fehér fénymásolóSHARP MX-M3051 fekete-fehér fénymásolóSHARP MXM3071 fekete-fehér fénymásoló

BP30M28-M31-M35

     A/3 monoNyomtatás, Másolás, Szkennelés
    Oldal/perc: 28-31-35 fekete-fehér
    Papírkapacitás: alapkiépítésben 1.100 lap, maximum 2.100 lap
    Hálózati nyomtatás és színes hálózati szkennelés alapkiépítésben
    Kétoldalas adagoló (RSPF) és kétoldalas modul alapkiépítésben
    Opcionális helytakarékos belső finisher
    7,0" méretű színes érintésvezérelt LCD kezelőpanel bélyegképes előnézettel

Gazdaságos üzemeltetés, toner 26K, dobegység100K kapacitás
 

Másolási sebesség, színes (A4), lap/perc -
Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc 26
Másolási sebesség, színes (A3), lap/perc -
Másolási sebesség, FF (A3), lap/perc 15
Papír méret: Min. - Max. A6 - A3
Papír súly (g/m2) 55 - 200
Papír kapacitás: Standard (lap) 1100
Papír kapacitás: Max. (lap) 2100
Felmelegedési idő (sec) 20
Memória általános (min/max), MB 2048
Nyomtató memória (min/max), MB 2048
Merevlemez OPT
Merevlemez kapacitás (GB) 250
Duplex STD
Energiaszükséglet - Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz) 220 - 240V, 50/60Hz
Energiafelhasználás (kW) 1,45
Méretek (mm) 620 x 617 x 830
Tömeg (kg) 51

Az BP-30M28 A3-as fekete-fehér készülék ideális megoldást kínál azoknak a munkacsoportnak, amelyek kimagasló teljesítményt, csúcsminőségű kibocsátást és sokoldalúságot igényelnek, valamint olyan opciókat és kiegészítőket, amivel jövőbeli igényeikhez igazíthatják gépüket. Az erős biztonsági funkciókkal rendelkező gép megőrzi az adatok és a hálózat biztonságát: hozzáférés ellenőrzés, az adattitkosítás, S/MIME, valamint egy öngyógyító firmware-rendszer, SSL-tanúsítvány érvényesítés és végrehajtható programok fehér listája.

A másodlagos LAN (opcionális) támogatása két hálózat egyidejű támogatását biztosítja, miközben a Print Release funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a dokumentumokat egy szerverként működő központi MFP-re küldjék és ott tárolják, majd a nyomtatási feladatot akár öt, hálózatba kötött készülék egyikén biztonságosan kinyomtassák. Az opcionálisan elérhető munkafolyamat támogató funkciók között megtalálható az egyszeri bejelentkezést lehetővé tevő felhő csatlakozás, Wi-Fi-n és NFC-n keresztüli vagy QR-kódos mobileszköz csatlakoztatás, az MS Office fájlok USB-n keresztüli közvetlen nyomtatása, illetve az OCR-s szkennelés kereshető PDF/Office állományokba.

A dönthető 7 hüvelykes színes LCD érintőképernyőn fogd-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását, továbbá állapotjelző lámpák mutatják az MFP aktuális állapotát távolról. A mindennapi műveletek egyszerűek és intuitívak: csak használja az okostelefonokon megszokott kézmozdulatokat (érintés, összecsípés, bökés) a különböző funkciók, üzemmódok és beállítások közvetlen eléréséhez, így a fejlett előnézethez is.

A hatékonyságot és termelékenységet növeli a 28 oldal/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás és másolás és a beépített 100 lapos lapfordítós adagoló (RSPF), a 60 kép/perc sebességű lapolvasás (egyoldalas, színes és fekete-fehér). Az BP-30M28 folyamatosan magas minőségű, 600 x 600 dpi nyomtatási felbontást biztosít oldalról oldalra. A maximum 2.100 lapos papírkapacitás és a különböző nyomathordozók (akár A3 méret, 200 g/m2 súly) széles körének támogatása révén a készülék egyszerűen képes kezelni a különböző kibocsátási igényeket is. Továbbá, a helytakarékos belső finisher (opcionális) pedig automatizálja a dokumentumok rendezését és tűzését.

A Sharp Application Portal szoftverfrissítéseket és felhő csatlakozást biztosító alkalmazásokat kínál, így az MFP még jobban testre szabható, a munka gyorsabban elvégezhető.

Az BP-30M28 a Sharp legkorszerűbb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, az alacsony fogyasztás és az alacsony TEC érték mind azt szolgálja, hogy Ön pénzt takarítson meg és elérje környezetvédelmi célkitűzéseit.